Sport050
Informatie
NSW op de sportclub

NSW op de sportclub

Tijdens de Nationale Sportweek, van 20 t/m 29 september, willen we zo veel mogelijk kinderen en jeugd in Groningen in beweging brengen. Sport is namelijk leuk en sporten met vrienden is nóg leuker! Wij helpen je om jouw sportclub maximaal in de schijnwerpers te zetten tijdens de Nationale Sportweek. Je kunt als sportaanbieder kiezen voor deelname aan de Sportclubactie of je gaat voor een Gezonde Sportkantine, en beide kan natuurlijk ook. 

Pakket A: Sportmatch
Organiseer een lessenreeks van 3 lessen/trainingen op een school.

Pakket B: Gezonde Sportkantine
Gratis adviesgesprek met JOGG-Teamfit

PAKKET A: SPORTMATCH
Ben je clubbestuurder of eigenaar en wil jij kinderen en jeugd laten kennis maken met jouw sport en club? Doe dan mee met de clubactie. Je organiseert dan een lessenreeks van 3 lessen / trainingen op een (basis)school. Onze ervaring is dat 1 proefles te weinig is om een sport écht te leren kennen en lid te worden van een club. En dat is de reden dat wij de clubactie als een lessenreeks van 3 lessen aanbieden. Het enige wat jij hoeft te doen is bij ons kenbaar te maken dat je meedoet aan de Sportmatch en welke sport je aanbiedt. Sport050 zorgt voor een passende match tussen (basis)school en jouw sportclub.

"De sportweek is voor ons het ideale moment om mensen kennis te laten maken met de activiteiten van onze vereniging en nieuwe leden te werven."

Jetze de Groot, Groninger Zwemsportvereniging TriVia

Zwemmen TriVia

PAKKET B: GEZONDE SPORTKANTINE
Ben je sportbestuurder, kantinebeheerder of eigenaar en wil je graag een gezondere sportkantine voor je leden? Samen met JOGG-Teamfit helpen wij om het aanbod in jullie sportkantine lekkerder én gezonder te maken. En maak je geen zorgen over je favoriete broodje bal of frituur, die staan nog steeds op de menukaart. Maar dan samen met haar gezondere broertje zoals een volkoren tosti of smoothie. Zo maak je je (jonge) leden bewust van (on) gezondere keuzes. JOGG- Teamfit kan jouw club ook helpen met beleid op het gebied van roken en alcohol. Laat ons weten dat je aan de slag wilt en één van de coachen van JOGG-Teamfit gaat samen met jullie aan de slag. Meld je aan via het aanmeldformulier

"Bewuste keuzes maken in de kantine draagt vooral voor de jeugd bij aan het ontwikkelen van gezonde gewoontes.”

Albert Pool, hoofd horeca voetbalclub GRC Groningen

Gezonde sportomgeving