Sport050
Kalender
Menzis 4 Mijl van Groningen
13
okt.

Menzis 4 Mijl van Groningen

zondag 13 oktober om 13:00u t/m zondag 13 oktober
Evenement
Hardlopen

Met 20.000 deelnemers is de Menzis 4 Mijl van Groningen het grootste hardloopevenement van Noord-Nederland. Sinds 1987 lopen de deelnemers van Haren naar de finish op de vismarkt van Groningen. Het is een waar spektakel!

Op zondag 13 oktober zal de editie van 2024 plaatsvinden. Hierbij kun je je inschrijven als individuele deelnemer maar ook als wedstrijdloper.

Het is ook mogelijk om als bedrijf mee te doen, waarbij je met je team deelneemt. Hierbij kun je samen met je collega’s en relaties genieten van een topevenement. Het zorgt voor een goede onderlinge sfeer en alle werknemers zijn hierbij ook nog in beweging. Na afloop van de 4 Mijl is het tijd om na te praten onder het genot van een borrel. Dit kan bij één van onze horecapartners.

Om FC Groningen extra op de kaart te zetten, is er een FC Groningen-startvak. In het startvak start je met al je mede FC Groninger supporters. Je loopt in het groen-wit mee met de Menzis 4 Mijl van Groningen. FC-supporters die zich inschrijven voor het FC Groningen-startvak worden betrokken bij diverse acties van de club voorafgaand en rondom het grootste hardloopevenement van Groningen, waaronder een gezamenlijk testrun en een borrel na afloop van de Menzis 4 Mijl van Groningen in stadion Euroborg.

Ben je 18 jaar of jonger dan is er een jeugdloop misschien iets voor jou! Je kan je individueel inschrijven, ook kunnen scholen en verenigingen zich als groep inschrijven. Hierbij ontvang je per 10 ingeschreven kinderen een gratis coachnummer om de kinderen te kunnen begeleiden.

Sinds de editie van 2023 is er voor een allerkleinsten nu ook de Mini 4 Mijl van Groningen. Voor alle kinderen tussen de 4 en 11 jaar die heel graag mee willen doen is er nu een speciale Mini 4 Mijl.

Wil je een fonds steunen? Dan is de Charity Run iets voor jou. Je kunt deelnemen door een actiepagina aan te maken. Bij een bepaald bedrag dat je ophaalt mag je deelnemen aan de Charity Run, je ontvangt dan één van de 300 gratis startbewijzen die je de mogelijkheid geeft om in wave 1 te starten.

Wil je de 4 Mijl liever op loopsnelheid doen, dat kan! Op zaterdagavond 12 oktober vindt de 4Mijl4You plaats!

AFSTAND
Het parcours van de Menzis 4 Mijl van Groningen staat bekend als een snel parcours. De 6,437 km lange route start op de Kerklaan in Haren en eindigt op de Vismarkt in Groningen.

TIJDEN EN LOCATIES
De Menzis 4Mijl van Groningen zal plaatsvinden op zondag 13 oktober. De start zal rond 13:00 plaatsvinden. Vanuit Haren zullen er verschillende waves van start gaan.

TARIEVEN
De individuele inschrijving zal rond €23,- bedragen.

Kijk voor meer informatie op de website!

Foto 4 Mijl.jpg